Mad Clip κηδεια, Lxlstaplyguidm

Κηδεία Mad Clip. Το τελευταίο αντίο στον 34 τράπερ Mad Clip λένε αυτή την ώρα συγγενείς φίλοι θαυμαστές και συνεργάτες.


Bj50 Xgmldj0tm

Κηδεία Mad Clip Φίλοι και συγγενείς στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τράπερ.

Mad clip κηδεια. Συγγενείς φίλοι συνεργάτες και θαυμαστές θα πουν τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου το τελευταίο αντίο στον δημοφιλή τράπερ Mad Clip ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Θλίψη στο χώρο της ελληνικής μουσικής. Πριν από μερικά λεπτά κατέφθασε η σορός του τράπερ Mad Clip.

Τη Δευτέρα η κηδεία του δημοφιλούς τράπερ. Ο 34χρονος τράπερ Mad Clip κηδεύεται στις 1600 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Νέα διάσταση στον θάνατο του Mad Clip δίνει ο παππούς του δημοφιλούς τραγουδιστή τονίζοντας πως ο ίδιος πιστεύει πως το δυστύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού του.

Ιταλίδα καλλονή βγαίνει για ψώνια με το καυτό της μπικίνι και. Συγκλονισμένοι οι επώνυμοι αποχαιρετούν τον Έλληνα τράπερ. Το μεσημέρι της Δευτέρας θα τελεστεί η κηδεία του Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Δείτε live την κηδεία του 34χρονου trapper- Μεταδίδεται ζωντανά από το YouTube. Φίλοι και θαυμαστές του μουσικού που βρέθηκαν στην εκκλησία θέλησαν να τον τιμήσουν φροντίζοντας το σημείο να μυρίσει λάστιχο και ο. Ανείπωτη θλίψη για τον γνωστό τράπερ.

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης με πολλούς φίλους και θαυμαστές του να τον αποχαιρετούν στα social media ενώ είναι άγνωστο πότε θα γίνει η κηδεία τουΣε επικοινωνία. Ο τράπερ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης θα. ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ mad clip ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΡ Φωτογραφίες Στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου Φίλοι συγγενείς και θαυμαστές αποχαιρέτησαν τον καλλιτέχνη που σκοτώθηκε.

ΚΗΔΕΙΑ MAD CLIP. Οι διάσημοι φίλοι του τον αποχαιρετούν καταρρακωμένοι. Mad clip ΚΗΔΕΙΑ - Όλες οι ειδήσεις φωτογραφίοες βίντεο και όλα τα νέα.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Mad Clip Όλες οι λεπτομέρειες. Κηδεία Mad Clip. Από τον γάμο της μάνατζέρ του Λίας Παπαδόπουλου.

στην ΚΗΔΕΙΑ του Ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε δέντρο στη λεωφόρο. Το τελευταίο αντίο στον 34χρονο τράπερ Mad Clip θα πουν σε λίγη ώρα συγγενείς φίλοι θαυμαστές και. Mad Clip κηδεία.

Ο Πίτερ Αναστασόπουλος γνωστός ως Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στη Βουλιαγμένη σε ηλικία 34 ετών. Το παρών δε θα μπορούσε να μη δώσει και ο φίλος του και συνάδελφός του στη μουσική SnikΔίπλα του ήταν και ο γνωστός YouTube Αλέξανδρος Κοψιάλης. Η ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας για το πότε θα τελεστεί η κηδεία του Mad Clip.

Mad clip κηδεία - Όλες οι Ειδήσεις από το LIFEBUZZgr. Οι εικόνες με το λευκό φέρετρο και το πλήθος κόσμου να ξεσπά. Η εξόδιος ακολουθία του τράπερ θα μεταδοθεί live.


Lhj4v224 Cngpm


Pqn2khgpnk 8hm


Cz0nu Sjxs7v6m


Ujcwltmajzf9km


Ak Uoemok8khjm


Frpj19g5tbdyqm


7feiui0m4d6d M


4avyuellhojnsm


Yx3wpsde3c5qym


2keiync5k4upkm


Pofkjlr3d Aa M


Rinth1ggjke85m


C1fk76wit4ejgm


Lpy Mc0ack Smm


Wckhm6x Bjowpm


Nmdswlddodpt0m


Lxlstaplyguidm


Dqb2ytzdxfib4m


U7y7wu3trnck1m

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url